Ons team

Ons team

Dit bestaan uit vrijwillegers die allen graag een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van jongeren uit het binnenland van Suriname.

Moreen Dors

Ik ben sinds 2020 aangeschoven het bestuur van het SVC. Op Sociaalmaatschappelijke vlak ben ik zeer betrokken en kan het best getypeerd worden als een Duizendpoot en Bruggebouwer. Ik hoop deze kwaliteiten ook in te zetten ten goede van SVC.

Bianca Liu

Ik ben vlakbij het Christoforus internaat opgegroeid en zat ook met één van de pupillen van het internaat op de middelbare school. Het voortbestaan van het internaat is heel erg van belang voor de verdere ontwikkeling van kinderen uit het binnenland van Suriname. Als bestuurslid (penningmeester) hoop ik aan dat voortbestaan te blijven bijdragen.

Stanley Lonwijk

Ik ben geboren in het binnenland van Suriname. Van 1974 t/m 1981 heb ik op het internaat gewoond. Mijn opleiding en ontwikkelingen heb te danken aan het internaat. Ik wil daarom alles aan doen voor het behoud van het Internaat. In 1999 toen ik gevraagd werd om in het bestuur te treden, had ik geen moment getwijfeld. Ik heb ondertussen alle functies bekleed in het bestuur. Begonnen als secretatis, daarna penningmeester vervolgens Lid en nu voorzitter. Ik hoop nog vele jaren mijn bijdrage te kunnen leveren aan het voorbestaan van het Internaat.

Ria Clijdesdale

Secritaris vanaf 01-01-2022

Ik ben inmiddels meer dan 25 jaren werkzaam in het onderwijs in Nederland en ervaar elke dag hoe belangrijk onderwijs is voor kinderen. Mijn passie voor het onderwijs, deskundigheid en ervaring zet ik graag in voor het verwezenlijken van de doelen van SVC. Verder voel ik mij erg verbonden met Suriname en ben ik blij ook op deze wijze een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de jeugd in Suriname.

Rudi Rodrigieus

Lid vanaf 01-01-2022